Valuuttakauppaan oppia?

Oletko kiinnostunut valuuttakaupan perusteista?


Lähinnä kyselen siinä mielessä, että olisiko kiinnostusta pienimuotoiselle koulutukselle ja yhteismiitille valuuttakaupan käsitteistä ja -perusteista lisättynä TA-perusteilla.


Voisin mahdollisesti pitää tuollaisen tilaisuuden yhdessä muutaman “troolarin” kanssa.


AVA FX tarjoaa Broker palvelun.  Rekisteröidy AVA Fx käyttäjäksi tästä linkistä avaamalla ilmainen demotili tai oikea tili ja aloita valuuttakauppa vaikka samantien.


Tietoa AVA FXstä:


Ava FX on yksi maailman suosituimmista ja luotetuimmista meklareista, jolla on yli 200,000 rekisteröitynyttä asiakasta. Yrityksen perustamisesta vuonna 2006 lähtien, mottona on ollut aina tarjota joustavinta, käyttäjäystävällisintä kokemusta sijoittajille.

Päämäärämme on tehdä kaupankäynnistä niin yksinkertaista, kuin vain mahdollista, mutta ilman kompromisseja. Tarjoamme yli 200 finanssituotetta, valikoiman kaupankäyntialustoja ja työkaluja, sekä parhaimmat uutis- ja analyysipalvelut.


AVA FX pähkinänkuoressa

Ava FX on reguloitu täyden palvelun meklari, jolla on laaja valikoima tuotteita ja palveluja kattaen sekä aloittelijan, että ammattilaisen kaupankäynti tarpeet.

Kaupankäyntialustat

  1. AvaTrader (ACT) ja MetaTrader4 kiinteällä tai vaihtelevalla palkkio-osuudella, web alustat ja alustat puhelimiin, mm. iPhone ja  Android  www.avafx.com/fi/Mobile-Trading/


Tuotteet:

  1. Yli 50 valuuttaparia, sisältäen Skandinaaviset valuutat SEK, NOK ja DKK

  2. Lähes 20 Raaka-ainetta ja metallia, mm. Kulta, Hopea, Raakaöljy, Kahvi, Vehnä jne.

  3. Yli 100 Osaketta, Indeksiä, Velkakirjoja, Rahastoja kuten S&P 500, Apple, Facebook jne.Lisää tilivaihtoehdoista:  www.avafx.com/fi/Traders-Benefits/

Opetusmateriaalit ja markkina-analyysit:  www.avafx.com/Resources/

Sääntely:  www.avafx.com/fi/License/


Maaliskuusta lähtien AvaFX on siirtynyt käyttämään ensimmäisenä ja ainoana meklarina Danske Bankin valvomia asiakastilejä.

www.avafx.com/fi/TradingFAQs/


Kerro, jos olet kiinostunut osallistumaan ja mistä aiheista mahdollisesti haluaisit lisätietoja: marko.rantala@pvoodoo.com

Kamppanja

PriceVoodoo sites: